PKN
Protestantse Gemeente te Rijssen "Open Hof"
 
Afscheid Afscheid
 
                                                                  
                                           
Iemand die u lief is, is overleden. En naast het verdriet en het gemis dat u heeft moet er veel geregeld worden. Daarbij kunnen de uitvaartbegeleider en de kerk/predikant u helpen.
U kunt de afscheidsbijeenkomst houden in de Open Hof. Dat kan zowel een kerkelijke uitvaart zijn als een afscheidsbijeenkomst die niet religieus van aard is.
Als u gemeentelid bent van de Open Hof is uw predikant misschien al door u of één van uw familieleden op de hoogte gesteld van het overlijden. Zij regelt samen met de nabestaanden de afscheidsdienst, waarin uw wensen leidend zijn. U geeft bij de predikant aan of u wel of niet gebruik wilt maken van één van onze organisten.
De uitvaartbegeleider neemt de wat meer zakelijke wensen voor zijn rekening. U hebt immers genoeg andere zaken aan het hoofd. U kunt hierbij denken aan reservering van de kerkzaal, condoleance gelegenheid, eventuele catering, aankleding van de kerkzaal, muziekkeuze. U kunt ook gebruik maken van één van de organisten van de Open Hof. Ook is het mogelijk om de dienst rechtstreeks uit te zenden of een geluidsopname te laten maken van de dienst. In overleg met onze koster is er heel veel mogelijk.

Ook als u geen lid bent van de Open Hof is het mogelijk om gebruik te maken van onze kerk. U huurt dan alleen het gebouw.
Als u de uitvaartonderneming laat weten dat uw voorkeur uitgaat naar de Open Hof als locatie dan kan hij of zij contact opnemen met de beheerder beheerder@openhof-rijssen.nl om te horen of de ruimte in de kerk beschikbaar is.

Wij wensen u een waardevol afscheid toe. 
 
terug
 
 
Activiteiten

Komende kerkdiensten en voorgangers:

Alle diensten vangen om 10.00 uur aan.

Zondag 02 oktober 
Ds. J.A.D. van der Boom, Hummelo
10.00 u. 
op kerk tv en kerkradio


Zondag 09 oktober 
Ds. W. Oosterhof, Wierden

Zondag 16 oktober 
Ds. Dirk van Keulen, (Doopdienst)

Zondag 23 oktober 
Ds. A. Reitsma, Enschede

Zondag 30 oktober
Ds. Astrid Gouma
(Bevestiging en afscheid ambtsdragers)

Zondag 06 november

Dr. M.G. de Vries-Smelt, Wierden
 
Open Hof Café
Elke vrijdagmorgen  "Open Hof Café"
voor gezelligheid in ongedwongen sfeer.

Van 10.00 - 11.30 uur.

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.